Αρχείο νέων
 
 
         

Ποιοί είμαστε

Σκοποί

Δραστηριότητες

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανεξάρτητο Συμβ. Πιστοποίησης

Διαπιστεύσεις - ΕγκρίσειςAGRO 2-1 / AGRO 2-2

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΠΡΟΤΥΠΑ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
  Νέα του IQS    
       
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το iQS παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000, σύμφωνα με την οποία οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων τροφίμων εξασφαλίζουν την κατάρτιση σχετικά με την υγιεινή των τροφίμων όλων όσων χειρίζονται τρόφιμα στην επιχείρησή τους.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης του iQS απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα τρόφιμα (παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων, μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια, κέτερινγκ, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αλλαντοποιίας, παραγωγής γύρου κ.λ.π.)

Η εκπαίδευση υλοποιείται από συνεργάτες του iQS που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης από τον ΕΦΕΤ.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης του iQS περιλαμβάνουν θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή.

Το κόστος των εκπαιδεύσεων μπορεί να καλυφθεί ολόκληρο από τις εργοδοτικές εισφορές των επιχειρήσεων τροφίμων, μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,45%.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το iQS:
Τ: 2310 530252, Φ: 2310 530326, Ε: info@iqs.com.gr
4 Apr 2007 - 05:28 by Administrator

News management powered by Xpression News
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 
 
  Copyright © 2007 by IQS | All Rights Reserved | Design & developed by